046-27 27 230
Guidesystem - hyr eller köp för din verksamhet


Hyr eller köp ett trådlöst guidesystem från Sennheiser så säkerställer att din röst når fram med högsta ljudkvalitet när dina kunder, leverantörer, skolor eller intern personal besöker företaget för en rundvandring eller utbildning. Genom att kommunicera via ett guidesystem försäkrar du dig att dina gäster får bästa möjliga upplevelse och tydligt kan höra den viktiga informationen även i bullriga miljöer. Detta innebär att besökarnas upplevelse blir bättre och att visningen blir mer intressant och att det som berättas verkligen når fram till alla i gruppen oavsett storlek. Guiden eller tolken talar i en mikrofon som sänder trådlöst talet till hörlurar som gästerna har på sig. Systemet är enkelt att använda och ger alla fullständig rörelsefrihet.
 
Sennheiser Tourguide 2020 digitala trådlösa guidesystem innehåller tre huvudkomponenter, en sändare, ett antal mottagare och en laddare. Guidesystemet använder digital teknik och de licensfria frekvensbanden mellan 863-865 MHz. Sennheiser använder godkända frekvenser av PTS. Systemet är av hög kvalitet och bidrar till att skapa en professionell image som förknippar er verksamhet med kvalitet, innovation och kundfokus.  

  • Genomför företaget rundvandring på ett säkert sätt?

    HYR ELLER KÖP!

  • Vill du att alla besökare ska höra allt på bästa sätt?

    HYR ELLER KÖP!

  • Vill du höja kvaliteten på era visningar?

    HYR ELLER KÖP!

Vilka fördelar finns?


Säkerhet
Säkerhet är viktigt i alla anläggningar och fabriker. Precis som att bära skyddsutrustning som väst, skyddsskor och hjälm, är det otroligt viktigt att kunna ha en obruten kommunikation som säkerställer att besökarna uppfattar viktiga instruktioner från guiden och att de blir kvar i gruppen under rundvandringen.


 


Effektivitet

Vid rundturer är guiden oftast begränsat till små grupper, där man måste skrika för att höras. Med ett guidesystem blir du effektiv och ni kan klara rundvandringar med allt från 1 gäst till 100 gäster, utan att mer behöva belasta rösten.


 


Flexibilitet

Med guidesystem kan man ha valfritt antal besökare i gruppen och upp till 6 grupper kan gå samtidigt utan att störa varandra.


 


Enkelt

Systemet är otroligt enkelt att installera och använda. Från det att ni öppnar locket kan ni vara igång och köra inom några minuter och genast uppleva det positiva resultatet.
Kvalitet

Driftsäkerhet, ljudkvalitet och hållbarhet är viktigt för att kunna uppnå resultat i toppklass!Service – Din trygghet 

Vi sköter om garantiärenden och service av digitala och analoga guidesystem.


 


Utbildning
Vi utbildar i guidesystemets funktioner, guideteknik och att tala inför grupp. Dessa utbildningar är uppskattade av användarna och säkerställer att alla känner trygghet och bidrar till ett lyckat resultat för er verksamhet.